-3-
الإمام ناصِر محمد اليماني
30 - 09 - 1437 ه
05 - 07 - 2016 مـ
۱۵-تیر-۱۳۹۵ه.ش.
03.11 صباحاً
( بحسب تقويم أمّ القرى)
ــــــــــــــــــــ
از امام مهدی ناصر محمد یمانی به تمام انصار پیشگام برگزیده عزیزم....
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على محمدٍ رسول الله صلى الله عليه وعلى آله وسلم، وقال عليه الصلاة والسلام:
[ إِذَا رَأَيْتُمُوهُ فَصُومُوا، وَإِذَا رَأَيْتُمُوهُ فَأَفْطِرُوا، فَإِنْ غُمَّ عَلَيْكُمْ فَاقْدُرُوا لَه.] صدق عليه الصلاة والسلام.
[روزه بگیرید وقتی هلال را رؤیت کردید و افطار کنید وقتی هلال را رؤیت کردید. پس اگر( بوسیلهی موانعی) هلال بر شما پوشیده باشد با تقدیر به آن عمل کنید]
همانا که تقدیر (برآورد) غیر از تمام کردن است؛ و آن "تقدیر" منازل آخر اهله از سمت فجر است ،یعنی اگر هلال را در منزل آخر دیدید اینجا از تقدیر(برآورد) استفاده میشود؛ و سپس شب دوشنبه ماه وارد محاق میشود و برای همین در فجر دوشنبه هیچ هلالی ندیده نشد و دوشنبه را روزه گرفتیم و باید بعد از غروب آفتاب دوشنبه آن را میدیدیم ولی به علت ابر یا مه ( غبار) بر شما پوشیده ماند؛ ولی برای شما روشن شد که در فجر یکشنبه ماه در منزل آخر خود بوده است و شما دانستید و برای همه مسلمانان روشن شد که در فجر یکشنبه ماه در منزل آخر خود قرار گرفته است. پس دوشنبه را روزه گرفته و روز سه شنبه إفطار میکنید چون در اولین روزی که روزه گرفتید برایتان روشن شده بود که منزل اول ماه گذشته و به علت ادراک از اولین منزل خبردار نشدید. اولین مشاهده فلکی بعد از غروب روز یکشنبه آغاز و بعد از غروب آفتاب دوشنبه تمام شد و ماه وارد دومین منزل خود گردید وبعد از غروب آفتاب دوشنبه برایتان روشن شد که دو شب کامل از عمر هلال گذشته است که عبارت بود از منزل ماه در یکشنبه و دوشنبه و منزل سوم ماه ازدوشنبه شب که روز دوم رمضان بود؛ آغاز شد. کامل شدن قرص ماه و بدر آن هم در خلال شب یکشنبه برای شما روشن شد؛ لذا روز یکشنبه؛ بیست و نهم بود و در فجر دوشنبه ماه را ندیدید چون وارد محاق شده بود و ادراک در غروب یکشنبه و شب دوشنبه رخ داد؛ پس شما دوشنبه را برای تقدیر منازل اهله رمضان روزه گرفتید.
ولی رؤیت آن بعد از غروب آفتاب دوشنبه حتمی است؛ مگر اینکه به علت فتوای علمای نجوم؛ شهادت شاهدان را رد کرده باشند و یا به علت ابر یا مه یا گرد و خاک آن را ندیده باشند ؛ اینجا دیگر "تقدیر" تمام میشود چون دانستید شب سه شنبه اول ماه شوال است و امکان ندارد ماه رمضان یا غیر آن بیش از سی روز باشد.
در هر حال انصار عزیزم؛ مشکلی نیست که فردا سه شنبه را روزه بگیرید اما به این شرط که نیت ادامه رمضان نداشته باشید؛ بلکه کسی که روزه قضاء رمضان دارد؛ با نیت روزه قضا روزه بگیرد و کسی که روزه قضا ندارد به نیت نافله نه روزه واجب؛ و این برای کسی است که میخواهد فردا را روزه بگیرد و اجباری در آن نیست.
من مجبور به نوشتن این بیان شدم هم برای وحدت صفوف مسلمانان و هم برای اینکه روز عید در یک خانواده یک روز باشد. اما بدر ماه شوال بر اساس ادراک در خلال شب دوشنبه کامل خواهد شد چون هلال قبل از اقتران متولد شده و خورشید در ساعت دو ظهر دوشنبه در حالی با ماه اقتران پیدا کرده که ماه به شکل هلال درآمده بود و سپس از سمت شرق از آن جدا شده و خورشید را پشت سر رها کرده است. حال چگونه ممکن است قبل از خورشید غروب کرده باشد و تمام دانشمندان نجوم میدانند که ماه بعد از اقتران از سمت شرق از خورشید دور میشود نه غرب؟(پس چطور ممکن است قبل از آن غروب کند) اما آنها علیرغم این که بارها از رؤیت هلالی که رصد آن غیر ممکن بود حیرت زده شدهاند ؛ در امر حق مغالطه میکنند و حکم با خداوند خیرالفاصلین است، وسلامٌ على المرسلين والحمد لله ربّ العالمين..
أخوكم الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.
من الإمام المهديّ ناصر محمد اليماني إلى كافة أحبتي الأنصار السابقين الأخيار ..
بسم الله الرحمن الرحيم، والصلاة والسلام على محمدٍ رسول الله صلى الله عليه وعلى آله وسلم، وقال عليه الصلاة والسلام:
[ إِذَا رَأَيْتُمُوهُ فَصُومُوا، وَإِذَا رَأَيْتُمُوهُ فَأَفْطِرُوا، فَإِنْ غُمَّ عَلَيْكُمْ فَاقْدُرُوا لَه ] صدق عليه الصلاة والسلام.
ألا وإنّ التقدير غير الإتمام، وذلكم تقدير منازل الهلال الأخيرة من جهة الفجر فإذا شاهدتم الهلال في منزلته الأخيرة فهنا يأتي التقدير، فمن ثمّ دخل في المحاق ليلة الإثنين ولذلك لم تروا أي هلالٍ فجر الإثنين، وصمنا الإثنين ومن المفروض أن تروه بعد غروب شمس الإثنين ولكنه غمّ عليكم بسبب السحب أو الضباب، ولكنه تبيّن لكم فجر الأحد أنّه في منزلته الأخيرة وقد علمتم وتبيّن لجميع المسلمين فجر الأحد أنه في نهاية منزلته الأخيرة ثم تصومون الإثنين فتفطرون الثلاثاء كونه تبيّن لكم في أوّل يومٍ صمتم فيه أنّ منزلته الأولى انقضت ولم تحيطوا بها علماً بسبب الإدراك، وكانت أول مشاهدة بالرؤية الفلكيّة بعد غروب شمس الأحد وتنتهي بعد غروب شمس الإثنين ثم يبدأ بالدخول في بداية المنزلة الثانية برغم أنّ الهلال بعد غروب شمس الإثنين تبيّن لكم أنه انقضت منزلتين كاملتين وهي منزلة الأحد والإثنين كون منزلة الثلاثاء لا يزال بدء الهلال في أولها بعد غروب شمس الإثنين اثنين رمضان، وكذلك تبيّن لكم اكتمال دائرة وجه القمر البدر خلال ليلة الأحد، إذاً تسعة وعشرون الأحد ولم تشاهدونه فجر الإثنين كونه دخل في المحاق والإدراك مساء الأحد ليلة الإثنين، ثم تصومون الإثنين من باب التقدير لمنازل أهلّة رمضان.
ولكن مؤكدةٌ رؤيته من بعد غروب شمس الإثنين غير إنّه ربما ردّوا شهادة الشهود بسبب فتوى علماء الفلك أو إنكم لم تروه بسبب سحبٍ أو ضبابٍ أو غمّة تراب فهنا ينتهي التقدير كونكم علمتم أنّ ليلة الثلاثاء أوّل شهر شوال فلا ينبغي أن يزيد شهر رمضان أو غيره عن ثلاثين يوماً.
وعلى كلّ حال فلا مشكلة أحبتي الأنصار أن تصوموا غداً الثلاثاء بشرط أن لا يكون في نيّتكم أنه لا يزال من صيام شهر رمضان؛ بل من كان عليه قضاء يومٍ فلينْوِه قضاء، ومن لم يفطر يوماً في رمضان فلينوِه صيام نافلةٍ وليس فرضاً، وهذا لمن أراد أن يصوم غداً الثلاثاء، وليس أمراً جبرياً.
وأجبرني على كتابة بياني هذا وحدة صفّ المسلمين ووحدة عيد الأسرة الواحدة، وسوف يتبيّن اكتمال بدر شوال خلال ليلة الإثنين ليلة نصف شوال بحسب الإدراك كونه وُلد الهلال قبل الاقتران فاجتمعت به الشمس وقد هو هلال الساعة الثانية بعد ظهر يوم الإثنين ثمّ انفصل عنها شرقاً تاركاً الشمس وراءه، فكيف يغرب قبلها وجميع علماء الفلك ليعلمون أنّ القمر من بعد الاقتران ينفصل عن الشمس شرقاً وليس غرباً؟ ولكنهم يغالطون في الحقّ برغم حيرتهم في كلّ مرّة رؤية هلال المستحيل، والحكم لله وهو خير الفاصلين، وسلامٌ على المرسلين والحمد لله ربّ العالمين..
أخوكم الإمام المهدي ناصر محمد اليماني.