- 31 -
امام مهدي ناصر محمد اليماني
23 - جمادى الآخرة - 1443 هـ
26 - 01 - 2022 مـ
۶ - بهمن - ۱۴۰۰ ه.ش.
07:07 صبح
(بحسب التقويم الرسمي لأمّ القرى)
[ لمتابعة رابط المشاركة الأصلية للبيان ]
https://mahdialumma.net/showthread.php?p=368837
اعلیحضرت شاهزاده محمد بن سلمان بن عبد العزیز! خداوند و تمام انس و جن را به شهادت میگیرم، به تو امر میکنم، تمامی انصار سعودی و غیر سعودی مرا یکجا و بدونِ تأخیر کردن در اجرای این فرمان، از زندانهای کشور عربستان سعودی آزاد کنی.
شاید محمد بن سلمان بخواهد بگوید: «ناصر محمد یمانی، شأن تو چیست که به اعلیحضرت شاهزاده محمد بن سلمان دستور میدهی تا فرمان آزادسازی انصار سعودی و غیر سعودیات را از زندانهای کشور عربستان سعودی صادر کند؟»
پس ناصر محمد یمانی در پاسخ به تو میگوید: من، امام مهدی، خلیفهی خدا بر تمام عالم هستم و به خداوندِ بزرگی که فرمان و امرش را به انجام میرساند، قسم میخورم، اگر فرمان خلیفهی خداوند، امام مهدی ناصر محمد یمانی را انجام ندهی، خداوند با تو همان کاری را میکند که با پدرت کرد و «کید متین» خود، کووید را به سراغت میفرستد و تو را از پا میافکند و به حالت مرگ بالینی میفرستد، همان طور که با پدرت کرد و میمیری!
نه اعلیحضرت بودن نفعی برایت خواهد داشت و نه علوّ و بزرگی که در زمین میکنی به کارت میآید و جز خداوند ولیّ و یاوری برای خود نمییابی و سپس خداوند تو را عبرت کسانی خواهد کرد که با فرمان او برای اطاعت از خلیفهای که برای تمام عالم برگزیدهاست، مخالفت میکنند.
و شاید محمد بن سلمان بخواهد بگوید: «آیا شایعات در مورد مرگ پدرم را تصدیق میکنی، درحالیکه اینها ظن و گمان است؟ ناصر محمد یمانی، مگر نگفتی با ظن و گمان سخن نمیگویی، چون ظن و گمان کسی را از حق بینیاز نمیکند؟»
پس خلیفهی خدا، مهدی ناصر محمد یمانی، در پاسخ به تو میگوید: محمد بن سلمان! خلیفهی خدا بر عالمیان، اهل پیشبینی و پیشگویی و تخمین زدن نیست! هیهات، هیهات! به پروردگار زمین و آسمانها قسم که این خبری از نزد پروردگار عالمیان است. او، ملک سلمان بن عبدالعزیز را با آنچه که ویروس کرونا نامیده میشود از پا افکندهاست و یا گمان میکنی که ویروس کرونا بهخاطر سن بالا و ضعف سیستم دفاع ایمنی پدرت را از پا در آوردهاست و خود را جوان میبینی و گمان میکنی کووید، «کید متین الهی»، قادر نیست تو را از پا درآورد و وارد مرگ بالینی کند و تا زمانی که خدا بخواهد در آن حالت بمانی و سپس بمیری؟! از کووید، «کید متین الهی»، نمیتوان گریخت، از مکر خداوند واحد قهار بر حذر باش!
آیا نمیدانی هرکس با خلیفهی خدا، مهدی ناصر محمد یمانی دشمنی و مخالفت کند، با خداوند مخالفت و دشمنی کردهاست؟ و هرکس با خداوند و خلیفهی او دشمنی و مخالفت کند [بداند] خداوند شدید العقاب و بسیار سختکیفر است. اگر ناصر محمد یمانی واقعاً امام مهدی، خلیفهی خدا بر عالمیان باشد، چه کسی میتواند در برابر قدرت خداوند به تو پناه دهد؟
ای مرد! من نمیگویم خلیفهی خدا در یمن هستم و بس، بلکه من خلیفهی خدا بر تمام عالم هستم. اگر ناصر محمد یمانی، خلیفهای باشد که خداوند انتخاب کرده و از نزد پروردگار عالمیان برگزیده شدهباشد، آیا خداوند امر خود را به انجام نخواهد رساند؟ اگر دروغ بگویم، گردن خودم است و هرگز هیچ حادثهی ناخوشایندی برایتان رخ نداده و نخواهد داد و اگر راست بگویم، حتماً خداوند آنچه را که خلیفهی خدا مهدی ناصر محمد یمانی به شما وعده دادهاست، بر سرتان میآورد.
ای مرد! از خدا بترس و تقوا کن و در برابر خلیفهی خداوند، مهدی ناصر محمد یمانی سر خضوع فرود آور که در این صورت خداوند بر عزت تو میافزاید. من از وعدهای که خداوند در آیات محکم کتابش قرآن عظیم به کسانی که از خداوند واحد قهار بترسند، به تصمیمگیرندگانی که استغفار کرده و شکر [خدا را] به جا آورند، تخلف نمیکنم. خداوند به من فرمان دادهاست تا به عزت آنان بیفزایم، تصدیق وعدهی خداوند در آیات محکم کتابش قرآن عظیم در این فرمودهی خداوند تعالی:
{وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِن شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ ۖ وَلَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ ﴿٧﴾} صدق الله العظيم [إبراهيم].
این تحدی از نزد من نیست، این از نزد خداوند است که از آنچه که در نفس شما، محمد بن سلمان و سپاهش، میگذرد باخبر است. برای همین خداوند به من فرمان دادهاست تا به محمد بن سلمان و سپاهیانش آنچه را که بین گیومه آمدهاست، بگویم:
«در مورد کسی که خدا با اوست، چه گمانی دارید؟».
فرمان را اجرا کن که خیر تو در آن است و از مکر دست بردار که اگر چنین نکنی، تو و هرکسی را که قصد مکر بر ضد خلیفهی خداوندِ واحد قهار داشتهباشد به تحدی میکشم و منتظر میمانیم و میبینیم چه کسی سریعتر مکر و تدبیر میکند که او بر هر کاری قادر است، او بهترین مولا و بهترین یاور است و بازگشت امور بهسوی خداوندی است که از نگاههای خیانتبار و رازهای پنهان در سینهها آگاه است.
تذکر داده و میگویم: فکر کن، بسنج و تصمیم بگیر و آنچه را انتخاب کن که خیر خودت در آن است و برای گناهانت استغفار کرده و از شکرگزاران باش، از کافران مباش که من ناصح تو و تمام تصمیمگیرندگان در میان ملتهای بشر هستم. تکرار کرده و تذکر میدهم که نه برایتان شعر میگویم و نه به ناحق با نثر مبالغه میکنم، بلکه من خلیفهی خداوند واحد قهار هستم؛ آیا خداوند امر خود را به انجام نمیرساند؟ پاک و منزه است او، بسی والاتر و برتر. هرکس شکرگزار باشد، خداوند بر عزت او میافزاید و هرکس کفر بورزد، خداوند ملکش را از او گرفته و دنیا و آخرتش را از دست میدهد و این خسران بزرگی است.
وسلامٌ على المُرسَلين، والحمد لله رب العالمين..
خليفةُ اللهِ وعبدُه الإمامُ المهدي؛ ناصر محمد اليماني.
ــــــــــــــــــ
* امام با اشاره به آیه ۱۸ سوره المدثر: {إِنَّهُ فَكَّرَ وَقَدَّرَ} ، محمد بن سلمان را از نقشه کشیدن و مکر علیه خلیفهی خداوند، بر حذر میدارد.
ــــــــــــــــــــــ
======== اقتباس =========
تحذيرٌ للأميرِ محمّد بن سلمان ..
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
أيا صاحب السّمو الملكيّ محمد بن سلمان بن عبد العزيز إنّي أُشهدُ اللهَ وكافّة الإنس والجان أَنّي آمرك أنْ تأمر بإخراج كافّة أنصاري السّعوديين وغير السّعوديين من سجون المملكة العربيّة السعوديّة دفعةً واحدةً كلّهم أجمعين من غير تأخير لتنفيذ الأمر.
وربّما يودّ محمد بن سلمان أن يقول: " وما صفتك يا ناصر محمد اليماني حتى تُصدرَ الأمر لصاحب السّمو الملكيّ محمد بن سلمان أن نأمر بإخراج أنصارك السّعوديّين وغير السّعوديين من سجون المملكة العربيّة السّعوديّة؟ "، فمن ثمّ يردّ عليك ناصر محمد اليماني وأقول: إنّي الإمام المهدي خليفةُ اللهِ على العالم بأسره، وأُقسمُ باللهِ العظيمِ البالغِ أمرهِ أنّك إذا لم تنفّذ أمرَ خليفةِ اللهِ المهدي ناصر محمد اليماني أنّ اللهَ سوف يفعل بك كما فعل بأبيك فيرسل عليك كوفيد كيده المتين فيصرعك فيُدخلك في موتٍ سريريّ كما فعل بأبيك فتموت! فلنْ ينفعك سموّك ولا علوّك في الأرض ولن تجد لك من دون الله وليًّا ولا نصيرًا ثم يجعلك اللهُ عبرةً لمن يخالف أمره بطاعة خليفته على العالم بأسره.
وربّما محمد بن سلمان يودّ أن يقول: " فهل تصدّق شائعات موت أبي؟ بل هو مجرّد ظنّ منهم، أَلَمْ تقلْ يا ناصر محمد اليماني أنّك لا تقول على الله بالظّن الذي لا يغني من الحقّ شيئًا؟ "، فمن ثمّ يردّ عليك خليفةُ اللهِ المهدي ناصر محمد اليماني وأقول: يا محمد بن سلمان ليس خليفة اللهِ على العالمين من أصحاب التّوقعات أو التّكهنات أو التّخرّصات! هيهات هيهات وربّ الأرضِ والسّماواتِ إنّ الخبرَ من اللهِ ربّ العالمين أنّه صرع الملك سلمان بن عبد العزيز بما يسمّونه فيروس كورونا، أم تظنّ أنّما صرعَ أباك فيروس كورونا نظرًا لكبره في السّن وضعف جهازه المناعيّ، وترى نفسك شبابًا لا يستطيع أن يصرعك كوفيد كيدُ اللهِ المتين فيدخلك في موتٍ سريريّ إلى ما يشاء اللهُ فتموت؟! فلا فوت من كوفيد كيد اللهِ المتين؛ فاحذر مكرَ اللهِ الواحدِ القّهّار! ألا تعلم أنّه من يشاقّ خليفةَ اللهِ المهدي ناصر محمد اليماني فقد شاقّ اللهَ؟! ومن يشاقِقِ اللهَ وخليفتَه فإنّ اللهَ شديدُ العقاب، فمن ذا الذي يُجيركَ من بأس اللهِ إن كان ناصر محمد اليماني حقًّا الإمامَ المهدي خليفةَ اللهِ على العالمين؟!
ويا رجل إنّي لا أقول أنّي خليفةُ اللهِ على اليمن فحسب؛ بل خليفةُ اللهِ على العالم بأسره، أليس اللهُ بالغُ أمره إن كان ناصر محمد اليماني خليفةَ اللهِ المختارِ من الله ربّ العالمين؟ وإن كنتُ كاذبًا فعليّ كذبي ولا ولن يصيبكم مكروه، وإن كنتُ صادقًا فحتمًا يُصِبْكمُ اللهُ بما وعدكم به خليفةُ اللهِ المهدي ناصر محمد اليماني.
ويا رجل اتّقِ اللهَ واخضع لخليفة اللهِ المهدي ناصر محمد اليماني فيزيدك اللهُ عِزًّا إلى عِزّك، فلن أُخلف وعدَ اللهِ في محكم كتابه القرآن العظيم لمن خشيَ اللهَ الواحد القهار فاسْتَغْفَرَ وشَكَرَ من صنّاع القرار؛ فأمرني اللهُ أن أزيده عِزًّا إلى عِزّه تصديقًا لوعد اللهِ في محكم كتابه القرآن العظيم في قول الله تعالى: {وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِن شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ ۖ وَلَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ ﴿٧﴾} صدق الله العظيم [إبراهيم].
فَفَكِّر وقَدِّر وأزِلْ مَكْرَ الثّلاثة من رأسك! فما ظنّكم بمن كان الرحمن معه يا محمد بن سلمان؟! فواللهِ لا يقدر عليه الإنس والجان، ومن كذّب جرّب، وسوف نَنْظرُ من أسرع مكرًا هل المستكبرين أم اللهَ أسرعُ مكرًا؟ّ وليس هذا التّحدي من عندي بل من عند اللهِ هو أعلمُ بما في أنفسكم يا محمد بن سلمان وجنوده، ولذلك أمرني اللهُ أن أقول لمحمد بن سلمان وجنوده ما يلي بين قوسين:
(فما ظنّكم بمن كان اللهُ معهُ)
فنَفِّذْ الأمر خيرًا لك وأعرض عن المكر؛ ما لم فإنّي أتحدّاك وكافّة من أرادَ المكرَ بخليفة اللهِ الواحدِ القهارِ، وسوف ننظرُ ونرى من أسرعُ مكرًا وهو على كل شيءٍ قديرٍ نعمَ المولى ونعمَ النصير وإلى اللهِ تُرجع الأمور يعلمُ خائنةَ الأعينِ وما تخفي الصدور.
وأُذَكِّرُ وأقول: فَكِّر وقَدِّر وقَرِّر واختر ما فيه الخير لنفسك واستغفر لذنبك وكن من الشّاكرين ولا تكن من الكافرين إنّي لك لمن النّاصحين ولكافّة صنّاع القرار في شعوب البشر، وأُكرّر وأُذَّكِر أنّي لا أتغنّى لكم بالشّعر ولا مبالغٌ بغيرِ الحقّ بالنّثر بل خليفة اللهِ الواحد القّهّار، أليس اللهُ بالغ أمره - سبحانه وتعالى عُلوًّا كبيرًا -؟ فمن شكر زاده اللهُ عزًّا إلى عزِّه ومن كفر نزعَ اللهُ منه ملكه وخسر الدّنيا والآخرة ذلك هو الخسران المبين.
وسلامٌ على المُرسَلين، والحمد لله رب العالمين..
خليفةُ اللهِ وعبدُه الإمامُ المهدي؛ ناصر محمد اليماني.